Bliv kunstven

Bliv Kunstven og kom gratis ind!

Vil du være med til at støtte, bevare og udvikle MUNKERUPHUS samtidig med, at du kommer gratis ind og får særlige tilbud? Så kan du med fordel blive medlem af støtteforeningen Munkeruphus’ Kunstvenner, hvor du via dit kontingent støtter husets udstillinger og udviklingsprojekter samt får særlige medlemsfordele. Du kan finde foreningens vedtægter, referat fra generalforsamlinger og seneste regnskab samt læse mere om at være kunstven nedenfor.

Medlemstyper

 • Enkelt 300 kr.
 • Enkelt (pensionist 65+/stud.) 225 kr.
 • Par (2 pers. m. samme bopæl) 450 kr.
 • Par (pensionist 65+/stud.) 350 kr.
 • 1+1 (1 person med ledsager) 450 kr.
 • 1+1 (Pensionist 65+/stud.) 350 kr.
 • Firma/kunstforening/institution 2.000 kr.
 • Livsvarigt medlemsskab 3.000 kr.

Medlemsfordele

 • Som medlem er du med til at støtte et MUNKERUPHUS, hvor kunsten er i øjenhøjde og bidrager til en følelse af fællesskab. Som medlem får du:
 • gratis entré til MUNKERUPHUS’ udstillinger
 • gratis omvisninger v. kunstnerisk leder
 • 10% rabat i MUNKERUPHUS’ café og butik
 • deltagelse i lodtrækning om foreningens kunstkøb
 • nyhedsbreve og invitationer med særlige arrangementstilbud

Tilmelding

Kontingentet kan enten indbetales til husets MobilePay nr. 526129 eller til konto: 3537 3537004525. Husk at angive navn(e), adresse, e-mailadresse samt type kontingent ved betaling. Du kan også melde dig ind på MUNKERUPHUS. På MUNKERUPHUS kan du mod forevisning af kvitteringen for betalingen få uddelt et medlemskort.

Parmedlemmer skal huske at angive begge medlemmers navne ved betalingen af kontingentet, da kun navngivne medlemmer kan stemme ved generalforsamling og deltage i lodtrækning om kunstværker.

Fortrolighed
De oplysninger, som Munkeruphus’ Kunstvenner får om medlemmernes navn, adresse m.v., bliver kun anvendt af Munkeruphus’ Kunstvenner og MUNKERUPHUS til den løbende administration af foreningen samt til eventuelle målrettede tilbud til medlemskredsen. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje mand og bliver sikkert opbevaret.

Foreningens formål
Før Græsted-Gilleleje Kommune overdrog MUNKERUPHUS til Den Selvejende Institution Munkeruphus’ Fond, blev der stillet krav om, at der skulle etableres en støtteforening med mindst 200 medlemmer. På blot tre uger meldte mere end 300 interesserede sig, og i februar 1989 holdt man den stiftende generalforsamling. Siden er medlemstallet steget, og der gøres fortsat en stor indsats for at øge medlemsskaren.

Læs vedtægter

Læs referat af generalforsamling for Munkeruphus’ Kunstvenner 20. juni 2021

Læs bestyrelsens beretning ved generalforsamling 20. juni 2021

Læs regnskab for 2020

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Munkeruphus’ Kunstvenner på e-mail: kunstvenner@munkeruphus.dk.

Munkeruphus’ Kunstvenners bestyrelse efter generalforsamlingen i 2021:
Formand og medlem af fondsbestyrelsen: Anne Nordkrog
Næstformand og medlem af fondsbestyrelsen: Kurt Plambech
Kasserer: Lis Møller-Jørgensen
Sekretær: Alice Kruse
Bestyrelsesmedlem: Janne Find
Bestyrelsesmedlem: Ole Nørretranders
Bestyrelsesmedlem: Else-Marie Høyer
Suppleant: Anette Fischer
Suppleant: Anette Hjuler

Persondatapolitik for støtteforeningen Munkeruphus’ Kunstvenner
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at støtteforeningen Munkeruphus’ Kunstvenner behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Kort om vores persondatapolitik
Denne persondatapolitik har som formål at oplyse dig, som er modtager af vores nyhedsbrev om, hvilke persondata vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som al information, der kan bruges til at identificere personer. Læs venligt vores persondatapolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Munkeruphus’ Kunstvenner respekterer alle ønsker om beskyttelse af personlige oplysninger og er opmærksomme på behovet for forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Følgende oplysninger kan blive indsamlet og behandlet: for- og efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger.

Munkeruphus’ Kunstvenner indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

 • Tilmelder dig nyhedsbreve
 • Tilmelder dig arrangementer
 • Sender forespørgsler og/eller klager

Munkeruphus’ Kunstvenner indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ønskede ydelse eller produkt.

Bemærk, at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Fortrolighed
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

 • Til at informere dig om begivenheder og aktiviteter i vores nyhedsbrev
 • Til at administrere henvendelser
 • Til opfølgning på henvendelser

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af et begrænset antal personer med rettigheder til at behandle denne type information. Dette for at sikre dine rettigheder og sikre overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet til os videregives kun til:

 • Interne afdelinger
 • Betroede samarbejdspartnere, der er nødvendige for opfyldelse af aftaler og levering af information

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Munkeruphus’ Kunstvenners vegne. Mellem Munkeruphus’ Kunstvenner og disse leverandører findes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre, at behandling sker i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Nogle af vores samarbejdspartnere behandler personoplysninger i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Det juridiske grundlag for vores internationale overførsler er EU’s “Standard Contractual Clauses” for overførsler fra dataansvarlige til databehandlere i lande uden for EU/EØS.

Disse aftaler kan fremvises på anmodning.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Vi opbevarer dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes forholdet, slettes dine data eller opbevares, alt efter karakteren af dataene, hvis relevant iht. lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven). Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine oplysninger. Du kan også altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: kunstvenner@munkeruphus.dk

Bemærk, at når data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data, der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Alle, der er omfattet af denne politik, modtager besked via e-mail, når denne opdateres.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte kunstvenner@munkeruphus.dk

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af hver e-mail.

Spørgsmål
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kunstvenner@munkeruphus.dk