Munkeruphus’ kunstvenner

Munkeruphus’ Kunstvenner

Bliv medlem af Munkeruphus’ Kunstvenner og få glæde af en række medlemsfordele:

Gratis adgang til husets udstillinger
Gratis adgang til omvisninger i udstillingerne v. kunstnerisk leder
Invitationer og nyhedsbreve med særlige tilbud for Kunstvennerne
10% rabat i butikken
10% rabat i caféen
Rabatter ved visse særarrangementer
Deltagelse i lodtrækning om støtteforeningens kunstkøb
Mulighed for aktiv deltagelse i husets forskellige funktioner

Bliv medlem ved at udfylde nedenstående formular, og overføre penge direkte til Munkeruphus’ Kunstvenner med betalingskort.

Navn *

Adresse *

Postnr. & by *

Email *

Medlemsskab

Før Græsted-Gilleleje kommune overdrog Munkeruphus til den selvejende institution Munkeruphus’ Fond blev der stillet krav om, at der skulle etableres en støtteforening med mindst 200 medlemmer. På blot tre uger meldte mere end 300 interesserede sig, og i februar 1989 holdt man den stiftende generalforsamling. Siden er medlemstallet steget og der gøres fortsat en stor indsats for at øge medlemsskaren.

Munkeruphus’ Kunstvenner er fortsat på flere måder en vigtig forudsætning for husets eksistens. Udover at støtte huset økonomisk via kontingent og gaver er mange af medlemmerne flittige gæster eller frivillige, der hjælper i receptionen, i cafeen, til ophængning, til udsendelse af invitationer samt til lettere havearbejde m.m.

Munkeruphus’ Kunstvenners bestyrelse efter generalforsamlingen i 2018:
Formand og tillige medlem af fondsbestyrelsen, Anne Nordkrog
Næstformand: Kurt Plambech
Kasserer: Lis Møller-Jørgensen
Sekretæ:, Alice Kruse
Bestyrelsesmedlem: Allan Andersen
Bestyrelsesmedlem: Susanne Grue
Bestyrelsesmedlem: Annette Leif Hansen
Suppleant: Dorthe Sandager
Suppleant: Inga Flemmer
Suppleant: Henny Green
Suppleant: Ole Nørretranders

 

Persondatapolitik for støtteforeningen Munkeruphus’ Kunstvenner
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at støtteforeningen Munkeruphus’ Kunstvenner behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Kort om vores persondatapolitik
Denne persondatapolitik har som formål at oplyse dig, som er modtager af vores nyhedsbrev, om, hvilke persondata vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som al information, der kan bruges til at identificere personer. Læs venligt vores persondatapolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Munkeruphus’ Kunstvenner respekterer alle ønsker om beskyttelse af personlige oplysninger, og er opmærksomme på behovet for forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Følgende oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, for- og efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger.

Munkeruphus’ Kunstvenner indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Tilmelder dig nyhedsbreve
  • Tilmelder dig arrangementer
  • Sender forespørgsler og/eller klager

Munkeruphus’ Kunstvenner indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ønskede ydelse eller produkt.

Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at informere dig om begivenheder og aktiviteter i vores nyhedsbrev
  • Til at administrere henvendelser.
  • Til opfølgning på henvendelser.

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af et begrænset antal personer med rettigheder til at behandle denne type information. Dette for at sikre dine rettigheder og sikre overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet til os videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede samarbejdspartnere der er nødvendige for opfyldelse af aftaler og levering af information

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Munkeruphus’ Kunstvenners vegne. Mellem Munkeruphus’ Kunstvenner og disse leverandører findes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre, at behandling sker i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Nogle af vores samarbejdspartnere behandler personoplysninger i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Det juridiske grundlag for vores internationale overførsler er EU’s “Standard Contractual Clauses” for overførsler fra dataansvarlige til databehandlere i lande uden for EU/EØS.

Disse aftaler kan fremvises på anmodning.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Vi opbevarer dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes forholdet, slettes dine data eller opbevares, alt efter karakteren af dataene, hvis relevant iht. lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven). Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine oplysninger. Du kan også altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: kunstvenner@munkeruphus.dk

Bemærk! Når data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Alle der er omfattet af denne politik, modtager besked via e-mail når denne opdateres.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte kunstvenner@munkeruphus.dk

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af hver e-mail.

Spørgsmål
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kunstvenner@munkeruphus.dk