Bliv frivillig

Bliv frivillig

Vil du være en af de personer, der yder en særlig indsats for Munkeruphus? Vil du afgive nogle timer af din tid til at hjælpe os med praktiske opgaver og til gøre et besøg på Munkeruphus til en ekstra god oplevelse for vores gæster?

Vi arbejder sammen i grupper inddelt i temaer – der er mange typer arbejdsopgaver og alle er vigtige og nødvendige for driften af Munkeruphus:

FOYER
– Pasning af reception
– Billetsalg
– Butik
– PR

CAFÉ
– Pasning af café
– events

PRAKTISK
– lettere praktiske opgaver i huset
– lettere havearbejde
– hjælp til opbygning og nedtagning af udstillinger

Du får mulighed for at indgå i varierende opgaver af forskellig varighed. Det er op til dig, hvor meget tid du vil hjælpe som frivillig, men vi ser gerne, at du kan bidrage med minimum 8-10 timer pr. måned for at sikre en vis stabilitet og kontinuitet.

Belønningen er, at være med til at skabe en professionel kunstinstitution og komme i dialog med mange forskellige mennesker, samt at deltage i særlige arrangementer kun for frivillige. Bl.a. tager vi på en årlig udflugt med mad og oplevelser!

Er du interesseret i at blive frivillig på Munkeruphus, så hører vi meget gerne fra dig ved henvendelse til ka@munkeruphus.dk eller på telefon: 31 60 20 33.

Vi har brug for dig!