Stillinger

JOB

MUNKERUPHUS søger medarbejder til vores dejlige café
Vil du være med til at gøre en forskel på en kunstinstitution i udvikling?

Om MUNKERUPHUS
MUNKERUPHUS er en smukt beliggende kunstinstitution udenfor Gilleleje i Nordsjælland, der står overfor endnu et spændende år med 3 store udstillinger og udviklingsprojekt i MUNKERUP PARK. I husets dagligstue er der indrettet en hyggelig café med udsigt til Øresund, hvor man kan købe frokost samt kaffe, kage og is. Om sommeren kan caféens lækkerier nydes i haven og på de kolde dage bliver der tændt op i pejsen. Vil du være med til at dele kunsten, huset, maden og naturen med vores gæster, så er stillingen som daglig ansvarlig for køkkenet og caféen på MUNKERUPHUS måske noget for dig.

Om stillingen
Fra i år har vi indgået et samarbejde Staerfeldt Gastronomi, der er en lille eksklusiv cateringforretning, der kommer til at levere hovedparten af maden til os. Du vil i samarbejde med dem stå for at sikre et fuldendt og sammenhængende menukort, hvor du får ansvaret for den daglige klargøring og tilberedning af retterne. Du skal være ferm til at bage, så huset kan dufte af hjemmebagt brød og kager, og vores gæster kan få forsødet deres besøg hos os. Derudover får du også ansvaret for egenkontrol, oprydning, lettere rengøring og opvask (i travle perioder ansættes opvasker).

Foruden samarbejdet med Staerfeldt Gastronomi kommer du også til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse (vi er et lille velfungerende team på 2 ansatte, der har travlt men også masser af sjov) samt til dels også husets gruppe af 40 skønne frivillige, som primært tager imod husets gæster og hjælper dig med serveringen i caféen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, effektivt, trives med at være sammen med alle slags mennesker, og bidrage til at vores gæster får en unik oplevelse. Det vil være en fordel, hvis du er uddannet køkkenassistent eller køkkenmedhjælper og har erfaring fra en lignende stilling.

For yderligere info om løn og arbejdsopgaver kontakt os endelig for at høre mere.

Sæsonen 2020
Caféen følger MUNKERUPHUS’ åbningstider kl. 12-17, og stillingen er som udgangspunkt på 6 timer om dagen kl. 11-17. Arbejdstiden er placeret både på hverdage, i weekender og ferier fordelt på sæsonens 3 udstillinger. I alt ca. 120 åbningsdage.

1. Udstilling: 05/04 – 07/06. Fredag-søndag. Inklusiv alle dage i påskeferien.
2. Udstilling: 21/06 – 23/08: Onsdag-søndag.
3. Udstilling: 06/09 – 01/11: Torsdag-søndag. Inklusiv alle dage i efterårsferien.

Der vil tilkomme yderligere arbejdstimer i forbindelse med events i løbet af året, som planlægges løbende.
Tiltrædelse den 1. april 2020.

Mere information
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og opfordrer alle kvalificerede – uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund – til at søge jobbet.

Hvis du har lyst til at blive vores nye køkkenassistent så send en kort ansøgning + CV med lidt om dig selv og dine kompetencer til Munkeruphus’ daglige leder Kristine Nørgaard Andersen på mail: ka@munkeruphus.dk.

Ansøgningsfristen er mandag d. 9. marts, 2020.
Samtaler forventes at blive afholdt i uge 12 eller 13.

Vi glæder os til at høre fra dig!