Stillinger

Munkeruphus søger en timelønnet køkken- og cafémedarbejder

Kom med på køkkenholdet og oplev en sommer med udsigt til Øresund, hvor du sammen med vores faste hold skal være med til at give alle vores besøgende en unik oplevelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig – du kan meget vel være studerende.

NYT SAMARBEJDE MED LINE STORM HANSEN, NICOLAJ BYRHOLT-GARRE OG DIG!
Fra i år har Munkeruphus indgået et samarbejde med de lokale kokke-helte Line Storm Hansen og Nicolai Byrholt-Garre, som begge er medejere af Helsingør Røgeri. Du vil i samarbejde med dem stå for at sikre et fuldendt og sammenhængende menukort, hvor du får ansvaret for den daglige klargøring og tilberedning af retterne.

Foruden samarbejdet med Line og Nicolai kommer du også til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse og husets skønne frivillige, som primært tager imod gæster og hjælper dig med serveringen i caféen.

OM MUNKERUPHUS
Munkeruphus er en levende kunstinstitution på Nordkysten, der står overfor endnu et spændende år med 2 store udstillinger, utallige events og udeskole i Munkerup Park. I husets dagligstue har vi indrettet en hyggelig café med udsigt til Øresund, hvor man kan købe frokost samt kaffe, kage og is. Om sommeren kan caféens lækkerier nydes i haven, og på de kolde dage tænder vi op i pejsen.

Vil du være med til at dele kunsten, huset, maden og naturen med vores gæster, så er stillingen som  på Munkeruphus helt sikkert noget for dig.

ARBEJDSOPGAVER

  • Tilberedning og anretning af menukortet
  • Egenkontrol
  • Varebestilling i samarbejde med Munkeruphus’ caféansvarlig Line Storm Hansen
  • Servering
  • Oprydning og opvask

KOMPETENCER

  • Udadvendt, smilende, imødekommende
  • Ansvarsfuld, selvstændig og har gode samarbejdsevner
  • Passioneret omkring service og værtskab og forstår at give gæsterne den bedste oplevelse
  • Omstillingsparat og med overblik til at varetage forskellige opgaver
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig – du kan meget vel være studerende

ANSÆTTELSESFORHOLD
Stillingen er timelønnet fra juni til og med november – vi søger særligt en medarbejder til ugerne 26 til 31. Arbejdet vil til tider strække sig over aftenarbejde i forhold til arrangementer og private selskaber. Arbejdstiden er placeret både på hverdage, i weekender og ferier.

ANSØGNINGSFRIST OG TILTRÆDELSE
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og opfordrer alle kvalificerede – uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund – til at søge jobbet.

Send din ansøgning og CV til Munkeruphus’ caféansvarlig Line Storm Hansen på mail: booking@munkeruphus.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når den ønskede medarbejder er fundet.

SPØRGSMÅL
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos ved henvendelse til Kristine Nørgaard Andersen, mobil 3160 2033.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!