PROGRAM FOR MUNKERUP PARK 2022
FORÅRET 2022
Med blækket mod havet
For fjerde år i træk kan Munkeruphus i samarbejde med Gribskov Kommune igen invitere lokalområdets skoler til udeskole i vores udendørs kunst- og naturlaboratorium for børn og unge, hvor eleverne inddrages i kunst- og naturfaglige forløb i tilknytning til årets udstillinger. Her skal børnene selv have hænder og hoveder i brug og undersøge årets to temaer med vejledning og input fra erfarne kunstnere, kunst- og naturvejledere med kendskab til skoven og havet.
I tilknytning til forårets udstilling inviteres hundredvis af skolebørn til at opleve det tværfaglige undervisningsforløb Med blækket mod havet, hvor Munkeruphus’ kunstformidler Kristine Nørgaard Andersen vil afholde udeskole for 3.-4. klasser med workshopøvelser på stranden ved Munkeruphus. Der venter en hel dag med kreative og naturvidenskabelige øvelser, der vikler tråde sammen fra havet, Munkeruphus’ tidligere beboer, Gunnar Aagaard Andersen, samt værker i den aktuelle udstilling.
Tak til alle deltagende klasser fra Gilbjergskolen, Søborg Privatskole, Alme Skole, Tingbakkeskolen, Gribskolen og Blistrup Skole.
Tak til Gribskov Kommune for at støtte Munkeruphus’ udeskole og til Gilleleje Bibliotek for at måtte udstille elevernes arbejder.
Foruden undervisningsforløbene for de lokale skoleelever i Munkerup Park vil andre børn og barnlige sjæle kunne opleve Med blækket mod havet som en række åbne workshops hver onsdag i sommerferien. Her er alle velkomne og nærmere info følger på hjemmesiden.
EFTERÅRET 2022
Voks skoV – performance og læringsforløb om skoven i Munkeruphus’ udeskole
Heldige skoleelever fra Gilbjergskolen og Alme Skole skifter i oktober måned klasseværelset ud med Munkeruphus’ skønne grønne omgivelser, hvor de i forbindelse med efterårets udstilling Drifting Woods skal opleve og lære om skovens hemmeligheder i et kombineret kunst- og naturfagligt forløb. Performancegruppen SEIDLERS SENSORIUM gæster igen Munkeruphus, og i år er det med workshoppen og vandreforestillingen Voks skoV, hvor biologi og fakta møder scene- og billedkunstens intuitive undersøgelse af skoven, og hvor eleverne fordyber sig på træernes præmisser.
Læs mere om SEIDLERS SENSORIUM og undervisningsforløbet Voks skoV.