Single Blog Title

This is a single blog caption
20 april 2024

JORDSANS-DAG / med bl.a. Sidsel Ejrnæs, Sandra Villumsen m.fl. / lørdag d. 20. april kl. 14-17

Kan vi skabe et landbrug, som bliver en del af løsningen på klimakrisen i stedet for at forværre den? 
Vil du lære at dyrke tomater, der næsten ikke skal vandes?
Har du nogensinde fået en jordsans-behandling?

I anledning af Maria Viftrups aktuelle udstilling JORDSANS inviterer foreningen Jordens Hus og Kunsthallen Munkeruphus til en hel eftermiddag med jord i hovedet!

Kl. 14: Mød kunstneren bag den aktuelle udstilling JORDSANS, Maria Viftrup, der viser rundt og guider gæsterne i en jordsans-behandling. Læs mere om udstillingen her

Kl. 15: Oplev en samtale om jord, sansning, kunst og dyrkning!
Kunstner og spekulativ designer Maria Viftrup taler med to seje foregangskvinder for regenerativt jordbrug, Sissel Ejrnæs og Sandra Villumsen, der begge brænder for at genopbygge og reparere jorden, imens de dyrker den. Jordstyrer: kunstnerisk leder Line Kjær.

Kl. 16.15: Vi afslutter dagen med en lille workshop, hvor du kan lære at lave tomat-madpakker! Bonde og tomatavler Sandra Villumsen viser, hvordan du kan lave den helt rigtige jord til tomater, så de behøver meget mindre vand og smager bedre!

Arrangementet varer i alt 3 timer inklusiv indlagte pauser, hvor der kan købes kage, kaffe og andre drikkevarer i caféen.
Arrangementet kræver ingen tilmelding og er gratis efter betalt entré til Munkeruphus.

Om dagens jordsansere:
Sandra Villumsen er regenerativ jordbruger, grøntsags- og frugtavler på Farendløse Mosteri og medstifter af Den Regenerative Jordbrugsskole.

Sidsel Ejrnæs er bonde med nye projekter på vej på Fejø, aktiv i Foreningen Regenerativt Jordbrug og selvstændig underviser i Jordhåndværk.

Maria Viftrup er spekulativ designer og genforhandler vores naturforståelse ved at skabe sanselige oplevelser i spændingsfeltet mellem billedkunst og eksperimenterende design.

Oplev udstillingen JORDSANS af Maria Viftrup. Fotograf Laura Stamer