Single Blog Title

This is a single blog caption
02 august 2015

Søndag den 2. august – Rosa Sand & Joan Rang. Kl. 14:00

Der er tale om enkeltstående værker, der er skabt specielt til fremførelse på Munkeruphus. ‘Et landskabsteater’ er blevet til som en stafet efter arbejdsbesøg på Munkeruphus under udstillingen The Voyage Out, sammen med Jette Hye Jin Mortensen.

Inspirationen til hver af performernes bidrag er fundet i Munkeruphus’ omgivelser, den aktuelle udstilling, Jette Hye Jin Mortensen’s inden- og udendørs scenografi samt i aktuelle politiske temaer, der optager den enkelte.

Der bliver virkelig tale om en Voyage Out, da ‘Et Landskabsteater’ ikke skal ses som en traditionel teaterforestilling, hvor performeren står på en scene og publikum sidder ned. Publikum bliver aktive medskabere og vil blive ledt af performerne og opleve Munkeruphus samt muligheden for at se en udstilling på en helt ny måde.

Vi glæder os meget til at byde Jette og hendes gæster, Rosa og Joan velkomne til ‘Et Landskabsteater’, hvor alt kan ske!


Rosa Sand Michelsen er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen v. Odense teater i 2009. Derefter har hun arbejdet freelance som skuespiller, primært på Københavnske teatre som FÅR302, Caféteatret, Bådteatret, Københavns Musikteater m.fl.

Hun har modtaget kunstrådstøtte til egne produktioner flere gange, bl.a. soloforestillingen “Forloren Skildpadde” som hun modtog en Reumerts talentpris for, og den Reumert nominerede satire-kabaret ”Fattisch”.

Joan Rang Christensen er prisbelønnet dramatiker uddannet på Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2004 og har fået produceret over 30 radio- og scenestykker i Danmark, England, Tyskland og Sverige.

Bl.a. The Falling Man (2014), Den Hvide Mand (2011), 69 – En Rockteaterkoncert (2008 – Årets Reumert, Bedste Musikteaterforestilling 2009) og radiostykkerne Udenfor Borgen (DR 2010/BBC, 2013) og Blodets Bånd (2008 – Dansk Blindesamfunds Radiospilspris 2009).

Hun er desuden en aktiv samfundsdebattør i adoptions- og racismedebatten.

Hun er medlem af bestyrelsen i Danske Dramatikere og Kunstrådets Repræsentantskab frem til 2011 samt Dramafrontens bestyrelse (2014 – forts). Founder og kunstnerisk leder af Johns Teater, som producerer sceneforestillinger. Hun arbejder for tiden på manuskript til forestillingen Vinger (urpremiere, 2016).