Single Blog Title

This is a single blog caption
24 maj 2015

Omvisning 24. maj – kl 14:00

Banja Rathnov fra Museumsbygningen i København vil sammen med Jeanette Land Schou, repræsenteret på udstilling HUMANS vise rundt og tale om kunstfotografi,  de bliver assisteret af Birthe Laursen, konstitueret leder på Munkeruphus.

Banja Rathnov er kunsthistoriker fra Ecole du Louvre i Paris, har været bosat i Paris over 20 år og elsker fotografi. Banja vil stille spørgsmål ved hvorfor fotografi er en underkendt og ukendt kunstart for mange mennesker og samlere I Danmark og samtidig belyse hvorfor hun selv har så stor interesse I fotografi.

Jeanette er uddannet på Kunstakademiet i København, først som billedkunstner og siden som cand. mag i kunstteori og formidling. Hun har mange års erfaring med undervisning i digitale medier på kunst- og højskoler.
Jeanette har gennem hele sin praksis arbejdet med videokunst og fotografi og hun har deltaget i adskillige udstillinger i ind- og udland, både i gruppeudstillinger og alene. De fotografiske værker drejer sig oftest om landskabet som psyko-ikonografisk materiale, men hun har også arbejdet intenst med genren stilleben. Jeanette har udgivet flere fotobøger med eget fotografi og er aktiv som kurator i Skånes Konstförening i Malmø hvor hun også er bosat.

Der kan være omkring 25 personer til en omvisning, tilmelding er derfor nødvendig på mail  – “først-til-mølle-princippet”. Prisen vil være 50 kr + entré.

På omvisningsdage har vi et specialtilbud i caféen:En lækker Tapas tallerken + vin eller øl for 150 kr.
Hvis du ønsker dette tilbud, vil vi gerne have din bestiling i forvejen på telefon 49 71 79 06 eller på mail.