Single Blog Title

This is a single blog caption
12 juni 2016

Indvielse af Gunnar Aagaard Andersen-rum

Munkeruphus er stolte af at kunne invitere til indvielse af vores nye permanente formidlingsrum

MUNKERUPHUS &
GUNNAR AAGAARD ANDERSEN

SØNDAG D. 12. JUNI KL. 15-17
Åbningstale ved Jannich Petersen, viceborgmester i Gribskov Kommune

Munkeruphus’ historie er tæt forbundet med fortællingen om Gunnar Aagaard Andersen (1919-1982) – en af de mest alsidige og innovative danske kunstnere i det 20. århundrede. I perioden 1958-1986 var huset ramme om familien Aagaard Andersens arbejde, familieliv og periodens kunstneriske miljø. Et nyt formidlingsrum fortæller historien om Gunnar Aagaard Andersens omfangsrige kunstneriske praksis som en del af Munkeruphus’ kulturarv.

Kom og vær med når vi på søndag fejrer den officielle indvielse af rummet med et glas, taler og rundvisning. Alle er velkomne børn som voksne. Man kan ved samme lejlighed opleve vores nuværende udstilling med værker fra Nordkystens Kunst Triennale 2016.

RUMMET MUNKERUPHUS & GUNNAR AAGAARD ANDERSEN er udviklet af kulturbureauet Umage i samarbejde med grafiker Åse Eg Jørgensen og designer Giacomo Castagnola.

PROJEKTET er støttet af Kirsten og Frits Frederiksens Fond, Augustinus Fonden, Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond, Knud Højgaards Fond, Munkeruphus’ Kunstvenner samt sponsoreret af Kvadrat og PP Møbler. Stort tak for jeres støtte.

TAK TIL Rikke og Jeppe Aagaard Andersen, Vibeke Petersen Gether, Kirsten og Ivan Schlechter, Vibeke og Svend Erik Nielsen, Svend Svendsen og Galleri Tom Christoffersen.

Læs mere her