Single Blog Title

This is a single blog caption
20 juli 2017

Sommerens gæstebud no.2 / 2xAGERGAARD / UDSOLGT

Jazz på tallerkenen og i ørerne!

Munkeruphus åbner på torsdag d. 20. juli endnu engang dørene for SOMMERENS GÆSTEBUD med både mad og musik.

Denne gang er det i selskab med en af landets fornemmeste saxofonister, Thomas Agergaard, der deler ud af sine musikalske improvisationer sammen med sin bror Morten Agergaard, der både står for aftenens sommermiddag og bidrag på congas.

Thomas Agergaard hører til blandt Europas absolutte saxofon-elite. Med sit luftige, svævende og alligevel seje, jordnære spil, har han skabt et unikt udtryk, der har gjort ham til en eftertragtet stemme. Han har turnéret i talrige lande, modtaget flere priser for sine udgivelser og kompositioner, og udgivet albums med bl.a. OK NOK KONGO og GinmanBlachmanDahl featuring Thomas Agergaard m.fl. Han har netop spillet flere koncerter på Copenhagen Jazz Festival, og optræder både solist, arrangør og komponist. Ofte på tværs af grænserne mellem genre, form og kunstnerisk udtryk. Har bl.a. spillet med Andrew Hill, John Tchicai, Bob Berg, Jim Black, Tim Berne, Nasheet Waits, Marilyn Mazur m.fl.

Morten Agergaard er foruden at være energisk iværksætter, anerkendt grafisk og visuel designer, også rigtig dygtig til de kulinariske kompositioner, og vil til aftenen på Munkeruphus sammensætte en jazz’et sommermiddag med masser af økologiske grøntsager, vilde urter og blomster. Morten Agergaard er ligesom sin storebror også begavet med flere musikalske evner, og har bl.a. spillet congas og percussion i bandet Santanas Venner, hvor han er legebarnet med motto’et: Disciplin, men spil aldrig det samme to gange.

Kom og hør de to brødre lege sammen og nyd god mad i smukke rammer!

Den anerkendte musiker og komponist Thomas Agergaard deler ud af sine musikalske improvisationer på

Pris for hele arrangementet 245 kr.

Der er begrænset antal pladser og kræver derfor tilmelding via Billetto

Arrangementet afholdes udendørs, så det anbefales af tage tøj med til vejrforholdene.
Vi rykker indendørs i caféen, hvis det regner.

Vi glæder os!