Single Blog Title

This is a single blog caption
04 juli 2024

SOFIE ISAGER AHL / forfattermøde og fællesspisning / torsdag d. 4. juli kl. 17.30

Mød forfatter og antropolog Sofie Isager Ahl til en aften med oplæsning fra hendes anmelderroste bøger samt en efterfølgende vegetarisk fællesspisning i Væksthuset.

I forlængelse af forårets udstilling JORDSANS har vi inviteret Sofie Isager Ahl til at læse op fra sine økokritiske men samtidig håbefulde bøger om en ny generation af bønder, der omlægger sit liv og sin jord for at komme de økologiske kriser imøde. Ahl skriver mere som digter end som akademiker, når hun skriver om regenerativt landbrug i krydsfeltet mellem feltarbejde, teoretisk diskussion og poetisk refleksion, og vi får således så meget med som lytter og læser i hendes nærvær.

Arrangementet koster 185 kr. inkl. middag og kræver tilmelding. Du kan købe din billet her på Billetto
Arrangementet starter kl. 17.30 og vi slutter fællesmiddagen af ved 20-tiden.
Både oplæsning og middag foregår i Væksthuset, så tag tøj på efter vejret.

Sofie Isager Ahl er forfatter og oversætter og har skrevet ph.d. i antropologi om regenerativt landbrug. Hun har tidligere udgivet de skønlitterære bøger Naboplanter (2018) og Demeters latter (2022). Sidste år udkom den etnografiske monografi Regeneration (2023), der tegner et portræt af en ny bevægelse af regenerative jordbrugere i Skandinavien. Hun er desuden medforfatter på samtalebogen Lysbønder (2024) sammen med Sille Skovgaard, hvor de interviewer en række centrale skikkelser i den regenerative jordbrugsbevægelse i Danmark.

Læs mere om Sofie Isager Ahl og anmeldelser af hendes bøger her

Sofie Isager Ahl fotograferet af Anders Rye Skjold Jensen