Single Blog Title

This is a single blog caption
16 august 2018

REFORM Gæstebudsaften #2

Hvordan fornyer og reformerer man en stolt design-nation? Det spørgsmål er afsættet for to øjenåbnende gæstebudsaftener i juli og august i anledning af den aktuelle udstilling med REFORM Designbiennale 2018.

Denne aften i haven på Munkeruphus bliver historisk. For 55 år siden skabte Gunnar Aagaard Andersen sin første skumstol, et stykke anti-design der både var udskældt og grim, men som skrev design-historie. Hør historien, når Vibeke Petersen Gether, forfatteren bag den store monografi om Aagaard Andersen, fortæller om skummøblerne, og se en skumstol blive til i en opsigtsvækkende performance i haven.

Performance og oplæg efterfølges af en paneldebat, der med udgangspunkt i RE F O R M og den aktuelle udstilling, diskuterer fremtiden for dansk design og hvad en biennale som RE F O R M kan udrette. Panelet består, foruden kunsthistoriker Vibeke Petersen Gether, af RE F O R M-medstifter Maria Bruun, samt biennale-udstillerne Troels Flensted & Ragna Mouritzen. Diskussionen, som gerne afbrydes af tilhørernes spørgsmål og kommentarer, modereres af designer MA og design- kommunikatør Pil Bredahl.

Aftenen udgør en sjælden mulighed for at se en skum-stol blive født. Designerne Anna Oxholm Iversen og Jeppe Lillegaard Nielsson demonstrerer, hvordan man ”trækker” en stol i polyether i deres stole-automat MANIPULE, som er et af de udvalgte værker på RE F O R M-udstillingen.

Aftenen munder ud i en skøn sommermiddag tilberedt af vores huskok Pernille Margo, der lader sig inspirere af årstidens råvarer og aftenens tema, imens snakken fortsætter ved langbordene.

Pris: 250 kr. Prisen inkluderer arrangement og efterfølgende sommermiddag med kaffe og dessert. Drikkevarer tilkøbes. Mere info og tilmelding på Billetto – klik her

Arrangementet foregår fra kl. 17.30 til 21.

Jeppe Lillegaard Nielsson & Anna Oxholm Iversen_R E FORM Designbiennale 2018_Photo by David Stjernholm