Single Blog Title

This is a single blog caption
15 oktober 2022

PERFORMANCE / Stjernevandring: En poetisk og musikalsk rumrejse med MYRKR / 15. oktober kl. 19 og 21

START EFTERÅRSFERIEN MED STJERNEVANDRING PÅ MUNKERUPHUS
Tag familie og venner med på en musikalsk rumrejse om aftenen d. 15. og 16. oktober

Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse på en drømmende stjernevandring med performancegruppen MYRKR, hvor publikum sendes på sanselig rejse på tværs af tid og sted.

Som afslutning på en sæson med højt til loftet og med rejser ud på havet og ind i skoven, inviterer Munkeruphus alle interesserede på en tur ud i universet, der skal minde os om, hvor små vi er og hvordan stjernerne altid har vist os vej over et mørkt hav.

Kosmonauterne Stella og Urania tager os med på en rejse ud i oktober-mørket imens de fortæller om, hvordan stjernerne altid følger os. Vi mærker, hvordan grundstofferne i vores krop består af stjernestøv fra supernovaer og stjernerne besynges i en collage af kunstarter fra hele verden.

Stjernevandring er en udendørs vandreforestilling skabt af performancefællesskabet MYRKR, der arbejder i et spændingsfelt mellem kunst, videnskab, magi og personlige fortællinger og består af radiodokumentarist og lydkunstner Sara Troense og performancekunstner og iscenesætter Alaya Riefensthal. En stjernemagisk oplevelse med noget at hente for alle!

Du kan opleve forestillingen både lørdag d. 15. og søndag d. 16. oktober, og der er 2 forestillinger per aften henholdsvis kl. 19 og kl. 21.

Pris og tilmelding
Almindelig billet 75 kr.
For børn og Munkeruphus’ Kunstvenner kun 30 kr. pr. billet.
Billetter købes ved henvendelse på mail til ka@munkeruphus.dk

NB: Forestillingen er ikke for gangbesværede eller klapvogne.

Læs mere om performancegruppen MYRKR her