Single Blog Title

This is a single blog caption
03 august 2023

Performance: Choreographic Atlases

Choreographic Atlases er en performativ undersøgelse af begrebet hjem. Værket præsenteres som en 4 timers lang immersiv performance i Væksthuset på Munkeruphus, og efterfølges af en artist-talk.
Et stort, blødt, skinnende objekt og store bundter af sammenrullet stof udgør et scenografisk blødt landskab, for de tre performere som ligger henslængt i rummet. Med deres kroppe strikker de lange stykker af stof til sammenfiltrerede netværk, i et patchwork af farver og teksturer. Langsomt forvandles rummet til en massiv strikket rede. Reden bliver til et terræn, der vokser, strækkes, sluger og gylper. Et terræn der på en gang er blødt og stabilt, men på samme tid skrøbeligt og let kan optrævles. Forestillingen undersøger tidslighed og langsommer praksisser, gennem bevægelse og performativitet, i en æstetik forvirring mellem noget velkendt og noget absurd.
Kom til danseperformance med Katinka Wissing. Performancen havde i juni premiere i Lissabon og vi er heldige, at den  til august flytter til Munkeruphus for en stund, hvor den kan opleves à tre etaper. Den første: Performance i væksthuset d. 3. august 12-16. Næste: Grønt gæstebud med artist talk med performerne efterfulgt af langbordsmiddag d. 3. august 16.30-19.30 – kræver tilmelding. sidst: Benstrikworkshop d. 4. august.
Artist talken er en del af vores sommerserie Grønt gæstebud, som kræver tilmelding. Performancen kan opleves ved køb af entrébillet.

Kreation and performance: Katinka Wissing og Bárbara Cordeiro

Performance: Laure Fleitz

Scenografi: Rafaela Salgueiro

Samarbejdspartnere: Rebecca Mateus, Bartosz Ostrowski, Rita Natálio

Dramaturg: Marta Aksztin

Fotograf: Guy Khairallah

Produktion: Colapso Plataforma Criativa