Single Blog Title

This is a single blog caption
25 august 2019

OBSERVATORIET – Simon Hjermind Jensen fortæller om nyt vartegn for MUNKERUP PARK

OPLEV DET NYE VARTEGN FOR MUNKERUP PARK OG MØD ARKITEKTEN BAG

MUNKERUPHUS fejrer sine første 30 år som udstillingssted ved at kigge fremad og søsætte udviklingsprojektet MUNKERUP PARK kunst- og naturlaboratorium. I samarbejde med Gribskov Kommune, lokale skoler, kunstnere og naturvejledere har der i løbet af sommeren 2019 været afholdt kreative ugeworkshops for hundredvis af børn.

Som startskud og samlingssted for de første projekter og workshops i MUNKERUP PARK har arkitekt Simon Hjermind Jensen skabt et arkitektonisk vartegn for fremtidsvisionerne. Med tilladelse fra Gribskov Kommune og Kystdirektoratet samt støtte fra Statens Kunstfond og Knud Højgaards Fond kan børn og andre borgere nu glæde sig over et usædvanligt bål- og samlingssted med udsigt til vand og himmel.

OBSERVATORIET er skabt til stedet af Simon Hjermind Jensen, som på jubilæumsdagen d. 25. august kl. 18.30 vil tænde op i bålet og fortælle om den helt særlige teknik og proces bag tilblivelsen af værket. OBSERVATORIET vil i løbet af dagen danne ramme for bl.a. lynkursus i blindtegning for børn kl. 14-16 og performance kl. 18.

Læs mere om Simon Hjermind Jensen og OBSERVATORIET
Fotos: Simon Hjermind Jensen.