Single Blog Title

This is a single blog caption
12 februar 2019

Med til at gøre en forskel på en kunstinstitution i udvikling?

MUNKERUPHUS er en levende kunstinstitution i Nordsjælland, der står overfor et spændende jubilæumsår og helt nye udviklingsprojekter. Vil du være med på en del af rejsen samt få masser af ansvar og erfaring, så er et praktikforløb på MUNKERUPHUS måske noget for dig?

Du er måske i gang med eller har færdiggjort en uddannelse indenfor kunst, kommunikation, kultur og formidling eller noget helt fjerde. Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende, det vigtigste er, at du er engageret og udadvendt samt har en interesse for samtidskunst.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du får stort indblik i og erfaring med alle rutiner og arbejdsgange i en mindre kunstinstitution som MUNKERUPHUS, samtidig med at du vil få egne ansvarsopgaver alt efter dine interesser og kompetencer. Vi ser gerne, at du har god erfaring med formidling og kommunikation (herunder SoMe) og det er en fordel, hvis du er god til at formulere dig i ord og billeder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse (vi er et lille velfungerende team på 2 ansatte, der har travlt men også masser af sjov) samt til dels også husets gruppe af 30 skønne frivillige, som primært tager imod husets gæster og hjælper til i caféen.

Praktikstillingen er ulønnet og kan enten være virksomhedspraktik eller et studiepraktikforløb.
Vi er fleksible mht. periode og arbejdstider, men forestiller os at du starter i maj og arbejder 3 dage ugentligt i et forløb på 2-6 måneder. Visse arbejdsdage vil være i weekenden.

Hvis du har lyst til at blive vores nye praktikant så send en kort ansøgning + CV med lidt om dig selv og dine kompetencer til Munkeruphus’ leder Line Kjær på mail: lk@munkeruphus.dk
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at skrive en mail til os.

Ansøgningsfristen er 1. marts, 2019.
Samtaler forventes at blive afholdt i uge 11 eller 12.

Vi glæder os til at høre fra dig!