Single Blog Title

This is a single blog caption
18 august 2019

Mød kunstneren – Malene Bach viser rundt i sin udstilling

Søndag d. 18. august kl. 14

Denne søndag har du mulighed for at møde billedkunstneren Malene Bach, som er en af de fire udstillende kunstnere, der udstiller på Munkeruphus under Nordkystens Kunsttriennale denne sommer.

Malene Bach har indtaget hele huset med installationen Farvesnit, hvor farven er det primære og gennemgående materiale. I en leg mellem materialer, varierende størrelsesforhold og forskellige former og flader skaber Bach fem farveinstallationer, der på nye måder skaber sammenhænge mellem rum og beskuer og minder os om, at oplevelsen af farver konstant forandrer sig i deres påvirkning af lyset og af hinanden.

Bachs undersøgende proces har et nært slægtskab med Gunnar Aagaard Andersens rastløse og altid nysgerrige eksperimenter med materialer og farver. Aagaard Andersen levede og arbejdede på Munkeruphus fra 1958-1982.

Malene Bach tildeles i august 2019 et hæderslegat fra Klara Karolines Fond stiftet af Aase & Poul Gernes for hendes mangeårige imponerende arbejde med farver.

Læs mere om Malene Bach på hendes hjemmeside www.malenebach.dk
Læs mere om udstillingen og Nordkystens Kunsttriennale 2019 på triennalens hjemmeside
www.nkkt.dk

Omvisningen med Malene Bach er gratis efter betalt entré og kræver ikke tilmelding.
Varighed: ca. 45 minutter

Du kan spise frokost i Augustas spisestue inden omvisningen eller spise hjemmebagte kager efter omvisningen! God fornøjelse!

Malene Bach takker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst og Statens Værksteder for Kunst for støtte til udstillingen.

Malene Bach, Farvesnit, 2019. Fotograf: Kim Matthai Leland

Malene Bach, Farvesnit, 2019. Fotograf: Kim Matthai Leland