Single Blog Title

This is a single blog caption
05 september 2019

Mød designerne Eske Rex og Ditte Hammerstrøm til triennale-aften og fællesspisning

Torsdag d. 5. september kl. 17.30-20.00

Mød designerne Ditte Hammerstrøm og Eske Rex til en helt særlig aften på Munkeruphus, som slutter af med fællesspisning ude eller inde alt efter vejret. Ditte og Eske er to ud af de fire udstillende kunstnere, der udstiller på Munkeruphus under Nordkystens Kunsttriennale denne sommer.

Denne aften vil Ditte og Eske præsentere deres værker på en gåtur i haven, hvor deres værker er installeret i henholdsvis Dronningekløften og under nogle af havens træer. Hør dem fortælle om deres tanker bag de spektakulære stedsspecifikke værker, der begge er inspireret af Munkeruphus’ særlige historie og beliggenhed.

Efter gåturen går sætter vi os ved langborde og hører Ditte og Eske i en samtale om deres tværæstetiske praksis krydsfeltet mellem kunst og design. Kl. ca. 19 er der fællesspisning ved langbordene, hvor Sine fra Spisestuen serverer sommermad, der både kan spises ude eller inde.

Hele arrangementet koster kun 140 kr. inkl. entré, artist talks og aftensmad. Drikkevarer kan tilkøbes.
For at sikre dig en plads til denne aften skal du tilmelde dig til ka@munkeruphus.dk

Bemærk at arrangementet starter kl. 17.30 nede i Dronningekløften, hvor elever fra Musikskolen Gribskov uropfører en 5-minutters komposition med samme navn som Eske Rex’ værk MAJESTÆT. Instrumenteringens er 5 keyboards, håndtrommer samt vokal. Læs mere om uropførslen her

Læs mere om udstillingen på Munkeruphus og Nordkystens Kunsttriennale 2019 på triennalens hjemmeside
www.nkkt.dk

NB: Tag tøj og sko på der passer til vejret, da dele af omvisningen foregår udenfor.

Ditte Hammerstrøm, Møbler i landskabet, 2019. Fotograf: Kim Matthai Leland

Eske Rex, Majestæt, 2019. Fotograf: Kim Matthai Leland