Single Blog Title

This is a single blog caption
20 august 2023

SAMTALERÆKKE / Ann Linn Palm Hansen i samtale med arkitekt Allan Wexler (US)

Søndag d. 20. august kl. 14-15.

Samtale mellem arkitekt og kunstner Allan Wexler (US) og Ann Linn Palm Hansen om deres kunstneriske praksis, samarbejde, ligheder og forskelle. Gratis deltagelse, når entré er betalt.

Allan Wexler, f. 1949 (US), er uddannet arkitekt, arbejder som kunstner og underviser ved Parsons School of Design i New York.
Wexler har i over 40 år arbejdet i krydsfeltet mellem kunst, design og arkitektur, med skulptur, fotografi, maleri og tegning som sine foretrukne medier.

Hans kunst kan betegnes som taktil poesi. I sine oftest humoristiske værker fremhæver han de overraskende karakteristika, der ligger latent i de grundsten og ritualer, der udgør dagligdagen, og som han bearbejder på nye og overraskende måder i sine værker og installationer. Han har senest udstillet på Biennalen for arkitektur i 2021 i Venedig.
Læs mere om Allan Wexler på hans website

”NYC series” blev lavet under Ann Linn Palm Hansens praktikophold i New York hos Allan Wexler i 2011. Tegningerne blev en del af deres daglige samtaler, inden de sammen underviste Wexlers studerende på Parsons.

Det bliver et enestående møde mellem to originale og tværtænkende kunstnere på Munkeruphus og en samtale med udgangspunkt i et tæt venskab og kunstnerisk slægtskab.

Samtalen vil være på engelsk og modereres af medkurator på udstillingen, Therese Maria Gram.
Arrangement er gratis efter betalt entré og kræver ingen tilmelding.