Single Blog Title

This is a single blog caption
20 maj 2022

FREDAGSBIO FOR BØRN / Bennys badekar / Gilleleje Bibliotek / 20. maj kl. 17

Munkeruphus inviterer til alle børn og barnlige sjæle til fredagsbio med fredagsslik på Gilleleje bibliotek i Kulturhavnen.

Se eller gense den legendariske tegnefilm Bennys Badekar, der er baseret på Flemming Quist Møllers dejlige billedbog af samme navn. Den dygtige illustrator og multikunstner Flemming Quist Møller gik for fornyligt bort og med visningen i Gilleleje siger vi tak for alle historierne, han skabte, elsket af børn og voksne.

Benny bor i et kedeligt højhus, hvor der ikke er særlig meget at lave for børn. Hans mor og hendes veninde snakker og snakker, mens de drikker kaffe og spiser flødeskumskager. Benny går en tur og fanger en haletudse, som han tager med op i badeværelset. Haletudsen viser sig at være en prins, og den tager nu Benny med sig ned i badekarret, som forvandles til et stort hav, hvor de møder alle mulige mærkelige væsener….

Filmen vises i forbindelse med Munkeruphus’ aktuelle udstilling, Tales of the Seven Seas, der handler om vores forhold til havet og dets mange arter og historier, og som kan opleves på Munkeruphus til og med d. 7. august. Læs mere her

Arrangementet varer 1 time og foregår på dens store trappe på Biblioteket i Kulturhavnen, hvor der vil være stort lærred og salte fisk at gumle på. Arrangementet kræver ingen tilmelding, så man kan bare møde op og tage vennerne med.

Ship ohøj og på gensyn!