Single Blog Title

This is a single blog caption
04 juli 2019

Artist talk, walk & dinner med arkitekt Gitte Juul + længe åbent

Torsdag d. 4. juli kl. 17.30 – 20.30

Kom i inspirerende selskab en hel aften med arkitekt Gitte Juul, der er arbejder anderledes end de fleste arkitekter. Siden hun blev uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i 1995, har hun undervist og arbejdet innovativt i krydsfeltet mellem arkitektur og kunst. Hendes fokus er ofte at skabe arkitektoniske interventioner i det offentlige rum, hvor der arbejdes i 1:1 og altid ansigt til ansigt med lokalområdet og de involverede.

I hendes artist talk på MUNKERUPHUS fortæller hun om et udpluk af hendes mange spændende projekter, herunder hvordan hun har ombygget en gammel vandmølle i Sverige til sit eget fristed, skabt et inkluderende gadekøkken-projekt i Kolkata i Indien, et usædvanligt phd-projekt i Ljubljana og meget mere.

Hør hende også fortælle om workshopforløbet BYG VED HAVET, hvor større børn og unge fra området arbejder sammen med Gitte Juul i en udendørs arkitekturcamp, der skal ende op med et midlertidigt strandhus nedenfor MUNKERUPHUS. Vi besøger huset og bagefter er der mulighed for at blive til fællesspisningen, hvor snakken fortsætter ved langbordene. Hvis det er godt vejr, spiser vi udenfor. Så tag en varm trøje med.

Artist talken varer fra kl. 17.30 til 19 og er gratis efter betalt entré til Munkeruphus.
Aftensmad serveres kl. 19-20.30 og koster 140 kr.

Tilmelding til ka@munkeruphus.dk senest d. 1. juli 2019.