Projekter

AKTIVITETER MUNKERUP PARK 2019 – unikke oplevelser ved vandet og skoven

MUNKERUPHUS’ jubilæumsår 2019 bliver startsskuddet for MUNKERUP PARK Kunst- og naturlaboratorium. Takket være et godt samarbejde med Gribskov Kommune samt gavmild støtte fra Nordea-fonden, Statens Kunstfond og Knud Højgaards Fond kan vi i 2019 invitere til unikke oplevelser ved vandet og skoven.

I første omgang bliver det hundredevis af lokale børn og unge, der får mulighed for at stifte bekendtskab med friluftsliv, kreativitet, madlavning, historie, performance, naturforståelse, arkitektur m.m. i ugelange workshopforløb i det skov- og strandareal, der støder op til MUNKERUPHUS.

Program MUNKERUP PARK forår og sommer 2019

VOKS SKOV v. Seidlers Sensorium
April 2019:

Billedkunstner Marika Seidler opfører forestillingen Voks skoV, som er en sanselig og publikums-inddragende performance-vandring i MUNKERUP PARK, hvor besøgende skoleklasser indvies og indvikles i træernes fysiognomi fra krone til rod. Forestillingerne efterfølges af kunst- og naturfaglige undervisningsforløb for flere lokale skoler.

Forestillinger og workshops realiseres i samarbejde med Gribskov Kommune.

MUNKERUP STRAND LAB

Maj 2019:
Billedkunstner Jette Ellgaard afvikler lydkunst-workshoppen LYT TIL HAVET for elever fra Tingbakkeskolen.
Mere info følger…

Juni 2019:
Madkunstner Augusta Sørensen afvikler workshoppen SMAG PÅ HAVET for 5. klasses elever fra Sankt Helene Skole.
Mere info følger…

Juli 2019:
Arkitekt Gitte Juul inviterer til åben arkitekturworkshop BYG VED HAVET for større børn i aldersgruppen 12-15-årige.
Mere info følger…

De 3 workshop-forløb realiseres med støtte fra Nordea-fondens pulje Kysten er klar!

Såvel VOKS SKOV og MUNKERUP STRANDLAB-workshops er undervisningsforløb i MUNKERUP PARK, der tilbydes lokale skoler. Der afholdes præsentationer af projekterne, info-rundture og andre offentlige events i forbindelse med MUNKERUP PARK, som annonceres i løbet af foråret her på hjemmesiden.