Single Blog Title

This is a single blog caption
30 maj 2021

AFLYST – INDVIELSE AF BJØRN NØRGAARDS NYE VÆRK SØNDAG 30. MAJ

Velkommen til indvielse af Le passage de la terre søndag den 30. maj kl. 14-15.

Det er en stor glæde at kunne invitere til indvielse af Bjørn Nørgaards nye kunstværk Le passage de la terre, som netop er blevet opført på gårdspladsen foran Munkeruphus. Bjørn Nørgaards nye værk er skabt specifikt til hans aktuelle soloudstilling Huse er den mest udbredte form for monumenter, der handler om Nørgaards arkitektoniske arbejder og aktioner.

Det er første gang, at en udstilling sætter fokus udelukkende på denne del af kunstnerens virke, som ellers har været en gennemgående og central del af hans interesse og praksis siden 1960’erne.

Arrangementet finder sted kl. 16-17.30, hvor der vil være taler, bobler og snacks. For at kunne overholde myndighedernes retningslinjer, kræver arrangementet fremvisning af coronapas og tilmelding til ka@munkeruphus.dk senest den 26. maj.

Udstillingen er realiseret med støtte fra Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Frimodt-Heineke Fonden, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond, Munkeruphus’ Kunstvenner samt Kirsten og Frits Frederiksens Fond. Udstillingens formidlingsfilm er produceret i samarbejde med Louisiana Channel og med støtte fra Beckett-Fonden. Tak til alle udstillingens støttegivere og de to sponsorer Staerfeldt Gastronomi og Brønnum Plastsnedkeri A/S. Tak til KØS museum for kunst i det offentlige rum, Jesper Holm og Poul Erik Jensen for udlån af værker. Tak til Bjørn Nørgaard og Henrik Keil for samarbejdet omkring udstillingen. En særlig tak til Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og Nordkysten A/S samt frivillige for realisering af Le passage de la terre.