Spisestue

Velkommen i MUNKERUPHUS’ SPISESTUE!

Kunstnerne Grete og Gunnar Aagaard Andersen, der boede og arbejdede her i huset fra 1958 til 1982, elskede god og ærlig mad. Retterne var ofte inspireret af deres mange år i Frankrig, og efter de flyttede hjem til Munkerup, blev der importeret franske madmagasiner og sået romaine-salat, artiskokker og andre dengang sjældne specialiteter i haven.

Inspireret af Aagaard Andersens opfindsomme virke og tid i huset, og den store omhu og kreativitet, som maden her i huset blev tilberedt og præsenteret på, er madkunstner Augusta Sørensen flyttet ind i MUNKERUPHUS’ køkken og spisestue for at nyfortolke de gode gamle klassikere.

Til særlige lejligheder fremtrylles madoplevelser ud over det sædvanlige, hvor Augustas ekspertise udi mødet mellem mennesker, sanser, rum og råvarer sættes i fuldt flor! Augusta og co. fremtryller maden, men ligesom hjemme hos dig selv må du gerne hjælpe til vedselv at tage bestik, glas og vand samt tage dit service med ind, hvis du spiser ude i haven. Tak.

Indenfor husets åbningstider byder Augusta og co. på hjemmelavede kager og frokostretter, der kan nydes i spisestuen eller haven – eller du kan selv bringe det med ned på stranden. Du bestiller og betaler ved indgangen.

BON APPETIT!