Spisestue

MUNKERUPHUS’ SPISESTUE v. Augusta Sørensen

Kunst og god mad i maven!

Kunstnerne Grete og Gunnar Aagaard Andersen, der boede og arbejdede på MUNKERUPHUS fra 1958 til 1982, elskede god og ærlig mad. Retterne var ofte inspireret af deres mange år i Frankrig, og efter de flyttede hjem til Munkerup, blev der importeret franske madmagasiner og sået romaine-salat, artiskokker og andre dengang sjældne specialiteter i haven.

Inspireret af Aagaard Andersens opfindsomme virke og tid i huset, og den store omhu og kreativitet, som maden her i huset blev tilberedt og præsenteret på, er madkunstner Augusta Sørensen flyttet ind i MUNKERUPHUS’ køkken og spisestue i sæson 2019 for at nyfortolke de gode gamle klassikere.

Augusta og hendes kagekoner serverer hver dag friskbagte boller og kager samt lette frokostretter.
Til særlige lejligheder fremtrylles middage og madoplevelser ud over det sædvanlige, hvor Augustas ekspertise udi mødet mellem mennesker, sanser, rum og råvarer sættes i fuldt flor!

Spisestuen følger MUNKERUPHUS’ åbningstider.
Frokost serveres mellem kl. 12 og 15. Kager og friskbagte boller hele dagen!

Bon appetit!

EFTERÅRSMENU 2019

En sprød løvfaldssalat med pærer, valnødder og blå ost: 75 kr.

Varm stew der minder om en efterårsgåtur i Gunnars have, spækket med grøntsager og et strejf af syden: 85 kr.

Portræt af min mors Chesterfield-stol, Rig chokoladekage med duft af cognac og cigar: 50 kr.

3-retters menu
Sætter du ligeså stor pris på en mæt mave som Gunnar, kan du få både løvfaldssalat, stew og lidt sødt: 155 kr.

Vi har altid nybagte boller med ost og marmelade: 25 kr.

Og dagens kage hilser du på ved kaffebordet: 40 kr.