Café

Caféen på Munkeruphus (lukket for sæsonen)

Caféen med udsmykning af designer Louise Campbell. Foto: David Stjernholm

 

LUKKET FOR SÆSONEN / PÅ GENSYN I FORÅRET 2024!

Caféen følger husets åbningstider
Bemærk dog at fra kl. 15-17 serverer caféen kun kager, varme og kolde drikke.

Bookinger af selskaber
For forespørgsler på selskaber og leje af café og væksthus kontakt venligst Munkeruphus’ kok Charlotte Nowak på cafe@munkeruphus.dk eller på tlf. 40168242

Reservation
Bordreservationer bedes sendt til cafe@munkeruphus.dk med oplysninger om dato, tidspunkt, antal personer og et telefonnummer. Send mail minimum én dag i forvejen, da vores kok ikke tjekker mails i løbet af dagen. Din reservation er registreret, når du har modtaget en bekræftelse via mail.

Vores værdier
Vi anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Vi gør os umage med at finde små lokale producenter. Vores brød er lavet af det gode mel fra Kornby Mølle i Lynge.

MENUKORT

SMÅ FROKOSTRETTER – vi anbefaler 2 stk pr. person
(serveres fra onsdag til fredag kl. 11-15. På helligdage, lørdage og søndage kl. 13-16)

  • Stuvede svampe med revet havgusost på ristet brød: 85 kr.
  • Kartoffelmad med estragonmayo, ristede og syltede løg: 80 kr.
  • Munkeruphus´ hvide sild på rugbrød med syltede urter og friterede kapers: 75 kr.
  • Lakserillette af bagt og røget laks med salturt og krydderurter: 85 kr.
  • Baccalá, torskemousse med hvidløg, laurbær og grillet brød: 85 kr.
  • Kyllingesalat af kylling fra Hopballe Mølle med bøgehatte og ærteskud: 85 kr.

DEN LILLE SULT

  • Surdejsbolle, pisket smør, ost fra Humlebæk Mikromejeri og marmelade: 45 kr.

SØDT

  • Se dagens udvalg på disken i caféen

FREDAGSFROKOSTBRÆT

  • Frokostbræt med tre forskellige småretter inkl. surdejsboller rugbrød og pisket smør med ristede boghvedekerner. 160 kr.

WEEKENDBRUNCH (serveres på lørdage og søndage samt helligdage kl. 11-13)

  • Røræg, bacon og pølser fra Ørby, ost fra Humlebæk Mikromejeri, marmelade, frugt, yoghurt med granola, blåbær og passionsfrugt, crudité med friskost og lakserillette med salturt (laves også vegetarisk med røræg, ost fra Humlebæk mikromejeri, marmelade, frugt, yoghurt med granola med blåbær og passionsfrugt, crudité med friskost, edamamehummus og salsa romesco):
    I alt inkl. hjemmebagt brød: 160 kr. Børn under 12 år: ½ pris

DRIKKEVARER

Kolde drikkevarer

  • Vand på flaske fra Bornholms Kildevand m/u brus: 30 kr.
  • Kagerup Most og sodavand fra Østerberg: 35 kr.
  • Øl fra Herslev Bryghus: 40 kr.

VARME DRIKKEVARER

  • Kaffe fra Strandvejsristeriet på stempelkande, pr. person: 35 kr.
  • 1 stor tempelkande kaffe: 100 kr.
  • Te fra Perchs Tehandel (flere varianter): 35 kr.

VIN

HVIDVIN

  • Green Soul Riesling Organic Bio- Rheinhessen, Tyskland 2021: Pr. flaske 285 kr. / Pr. glas 75 kr.
  • Elegance Chardonnay Frankrig 2021: Pr. flaske 320 kr.

ROSÈ

  • Gorgée De Soleil, Frankrig 2022: Pr. flaske 285 kr. / Pr. glas 75kr.

RØDVIN

  • Purato, Nero d`Avola, Sicilien, Italien 2021: Pr. flaske 285 kr. / Pr. glas 75 kr.
  • Elegance 43,06 Nord, Pinot Noir, Frankrig 2021:Pr. flaske 320 kr.

CAVA

  • Castell De Fades, Cava Brut Nature-organic Spanien: Pr. flaske 325 kr. / Pr. glas 85 kr.

Alkoholfrie vine. Spørg i caféen.
Pr. flaske 275 kr. / Pr. glas 75 kr.

BRUNCH – almindelig og vegetar. Serveres på lørdage og søndage samt helligdage kl. 11-13


Foto 1, 2, 3: VisitNordsjælland. Foto 4 David Stjernholm