Spisestue

MUNKERUPHUS’ SPISESTUE v. Augusta Sørensen

Kunst og god mad i maven!

Kunstnerne Grete og Gunnar Aagaard Andersen, der boede og arbejdede på MUNKERUPHUS fra 1958 til 1982, elskede god og ærlig mad. Retterne var ofte inspireret af deres mange år i Frankrig, og efter de flyttede hjem til Munkerup, blev der importeret franske madmagasiner og sået romaine-salat, artiskokker og andre dengang sjældne specialiteter i haven.

Inspireret af Aagaard Andersens opfindsomme virke og tid i huset, og den store omhu og kreativitet, som maden her i huset blev tilberedt og præsenteret på, er madkunstner Augusta Sørensen flyttet ind i MUNKERUPHUS’ køkken og spisestue i sæson 2019 for at nyfortolke de gode gamle klassikere.

Augusta og hendes kagekoner serverer hver dag friskbagte boller og kager samt lette frokostretter.
Til særlige lejligheder fremtrylles middage og madoplevelser ud over det sædvanlige, hvor Augustas ekspertise udi mødet mellem mennesker, sanser, rum og råvarer sættes i fuldt flor!

Spisestuen følger MUNKERUPHUS’ åbningstider.
Frokost serveres mellem kl. 12 og 15. Kager og friskbagte boller hele dagen!

Bon appetit!

AUGUSTAS PICNICKURV SOMMEREN 2019

Jeg har kreeret en picnic-kurv til højsæsonen på Munkeruphus. Den hylder den danske sommer og vores smukke have. Samtidig giver den vores gæster mulighed for at komme helt tæt på de udendørs kunstværker der pryder haven sommeren ud og har du badedragten med i tasken kan kurven endda bringes med ned på stranden i selskab med vores hjemmelavet rabarbersaft eller en kold flaske hvidvin.
I kurven finder du nostalgi og hjemmebag. Blandt andet små butterdejstærter, grønne spiselige buketter, oste og pølser fra fjerne bjerge, sandkage og små brød med køkkenhavens urter. 
Hele herligheden bliver bundet sammen i fine duge fra fortiden og ikke en bliver ens. 
Udover picnickurven serverer vi i spisestuen ny bagte boller og forskellige kager hele dagen. 
Jeg og mine dejlige kagekoner glæder os til at tage imod jer hele sommeren!
Kærlig hilsen Augusta 

 

Augustas picnickurv koster 145 kr. og rummer både det salte og det søde til ganen og smukt til øjet!